OM OS

Rammerne & omgivelserne er helt unikke her, og det vil du kunne mærke når du besøger os. Her er idyl, ro, fred og noget smukt for øjet uagtet om du er inde eller ude. Her kan du forstærke og berige dine behandlinger med de muligheder som stedet giver.

Vi er et mindre Fælleskab, og det skal vi altid være. Vi tror på en realistisk og jordbunden forretningsmodel, hvor I kan trives og udvikle jeres forretninger individuelt. Med det mener vi at det drejer sig om dig & dine behov i den tid du er hos os. Samtidig sørger vi for et fælleskabs motiverende miljø, så der bliver en god balance & dynamik.

Smedjen stammer tilbage fra 1850, hvor den i sin oprindelse virkede som landsbyens smedje. Sidenhen har den gennemgået flere renoveringer som er blevet præmieret.

VISIONEN for SMEDJEN er at skabe et unikt rum, hvor personlig udvikling og behandling får optimale rammer og vækstbetingelser for både behandlere og klienter. MISSIONEN for SMEDJEN er at hjælpe behandlere med positivt at udvikle og vækste deres forretning. Det vil vi gøre ved at tilbyde produkter og services, som øger deres eksisterende produkters værdi, samt rådgivning om forretningsudvikling, herunder teknologiske muligheder. VÆRDIER er noget som står os nært. Passion er en af dem. Vi tager hjertet med på arbejde, og vi brænder for at hjælpe vores kunder med at hjælpe deres kunder. Ordentlighed er endnu en værdi vi praktiserer. Lige fra måden vi behandler og taler med hinanden, til den professionelle tilgang vi har til vores forretning. Integritet er noget I vil genkende i alt hvad vi laver. Det er for os limen i hele vores univers, og det er noget vi værdsætter over alt andet.

Om

SIGNE & MORTEN

Jeg brænder for udvikling og læring, og det er i den ånd at jeg har etableret Smedjen.


Med Smedjen ønsker jeg først og fremmest at skabe nogle eksklusive og unikke rammer for mødet imellem behandlere og klienter, men også

et samlingssted for netværk, foredrag og meget mere.


Ved siden af mit arbejde med Smedjen og Coaching arbejder jeg med Coaching af ledere og teams i Novo Nordisk.

Jeg har siden 1999 arbejdet med salgs- og forretningsudvikling. Dette har jeg gjort i nogle spændende og succesfulde danske samt internationale virksomheder, for en lang række af Danmarks største virksomheder. Herunder Mærsk, Danske Bank, Novo Nordisk, Vestas, Grundfos, ISS, TDC, Region Sjælland, Region Hovedstaden m.fl.


Ud over den daglige drift i Smedjen, tilbyder jeg vores kunder hjælp til at udvikle deres salg og markedsføring. Specielt når de ønsker at sælge deres produkter og services til erhvervslivet (offentligt og privat).