UDLEJNING:
Smedjen i Gl. Ølstykke

Villaen: Fantastiske rammer

Bygget i 1850

Leje pr måned:..................................................................................................... 14.000,-

Aconto pr måned:................................................................................................ 2.700,-

Internet (200/200) pr måned:.......................................................................... 310,-

Depositum:............................................................................................................ 42.000,-

170 kvm prisbelønnet villa i Gl. Ølstykke udlejes til par eller familie.


Villaen er oprindelig fra 1850 og var i sin oprindelse Smedjen i Gl. Ølstykke. Sidenhen er Smedjen blevet totalrenoveret med stort hensyn til den oprindelige stil, og opnåede derigennem en renoveringspris fra Egedal Kommune.

Villaen ligger i det charmerende Gl. Ølstykke omkring landsbykirken, blandt andre historiske bygninger så som den gamle skole og Ølstykke kro. Her er skønne grønne rekreative områder og landsbystemning.


Ejendommen består i stueplan af stort køkken-alrum med trappe til 1. sal, og ensuite en stor stue med brændeovn og udgang til overdækket terrasse samt egen indhegnet have med skur.

I køkkenet er der nyere induktionskomfur, ovn, emhætte, opvaskemaskine samt køleskab. Fra køkkenet er der adgang til et værksted, hvor der er vaskemaskine, fryser samt plads garderobe og opmagasinering.

På 1. sal er endnu en stue, et stort soveværelse, et børneværelse, et mindre kammer og toilet / badeværelse.


Nærområdet byder på gode indkøbsmuligheder (Føtex, Netto og fakta). Børneinsitutioner og skoler er alle indenfor gåafstand via stisystemer. Egedal S-Tog station kan nås gående inden for 10 minutter og København er kun 30 minutter væk.


Villaen ligger på samme grund som et andet en-families hus, som vi (udlejer) selv beboer. Disse er helt adskilt. Vi er Signe, Morten, Sebastian vores søn på 6 ½ år.


Ved henvendelse: Skriv kort om jer selv, herunder arbejdssituation og hvor lang tid I ideelt ønsker lejemålet. Vi glæder os til at høre fra jer.


Mulighed for husdyr, adgang til stor have med frugttræer, bålplads m.m. efter aftale.

VILLAENS

VÆRELSER

VÆRELSE 1: Køkken alrum


Stort køkken alrum med god plads plads til det store spisebord og et godt hjørne til f.eks en hjemmearbejdsplads. Dobbelt glasdøre ensuite til stuen.

UDENFOR: Fra gårdspladsen


Smedjen og hobvedhuset set fra gårdspladsen. Det er Smedjen til højre.

VÆRESLSE 2: Stuen


Stor stue med brændeovn, fritlagte bjælker og direkte adgang til overdækket terrasse og haven via dobbelt glasdøre, Overalt alt er gulvet hvidmalet.

UDENFOR: Haven


Egen indhegnet have inkl stort skur til opbevaring.

VÆRELSE 3, 4 & 5: 1. salen


1. salen byder på endnu en stue, samt adgang til 2 værelser, 1 mindre kammer og badeværelse. Overalt er gulvene hvidmalet.

UDENFOR: Overdækket terrasse


Direkte udgang til overdækket terrasse og have via dobbelt glasdøre fra stu

FÆLLES

FACILITETER

Parkering

Der er tilknyttet 1 parkeringsplads til lejemålet, med mulighed for 1 mere.

Gårdspladsen

Ankomst og parkering

Den store have

Græs, frugttræer, bålplads, ahorn... Adgang efter aftale

Plantegning Smedjen - Stuen
Plantegning Smedjen - 1. sal